Εορτή των Τριών Ιεραρχών σχολικού έτους 2022-2023

Σας ενημερώνουμε ότι την 30η Ιανουαρίου, ημέρα εορτασμού των Τριών Ιεραρχών, στις σχολικές μονάδες (δημόσιες και ιδιωτικές) Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης πραγματοποιούνται εορταστικές εκδηλώσεις για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στα Γράμματα και εκκλησιασμός. Κατά τα λοιπά θα τηρηθεί το Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων της ημέρας.

Σας ανακοινώνουμε επίσης, ότι εν όψη της εορτής των Τριών Ιεραρχών τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί εκκλησιασμός των Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων του Σχολείου μας στην εκκλησία του Τιμίου Προδρόμου στο Μακροχώρι. Η μετάβαση και επιστροφή θα γίνει με τα πόδια. Ώρα μετάβασης 9.15 και ώρα επιστροφής 10.45.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας (απλής χειρουργικής ή υφασμάτινης με κατάλληλες προδιαγραφές) είναι προαιρετική για τους/τις μαθητές/τριες σε όλες τις τάξεις, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των σχολικών μονάδων.

«Η άρση της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας σημαίνει ότι δεν θα επιβάλλεται το διοικητικό πρόστιμο, ωστόσο παραμένει η προτροπή και η σύσταση ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείται η μάσκα σε όλους τους χώρους συνάθροισης και ιδίως από τον πληθυσμό ο οποίος ανήκει στις ευάλωτες ομάδες».

Αφήστε μια απάντηση