Φιλίππειος Δρόμος

Αγώνας 1000μ. μαθητών Δημοτικού Σχολείου

1. Τόπος Εκκίνησης: Δημαρχείο Βέροιας

2. Τόπος τερματισμού: Δημαρχείο Βέροιας

3. Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

4. Ώρα Εκκίνησης: 6:00 μ.μ.

5. Διαδρομή: Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι μαθητές θα είναι: 1 γύρος των 1000μ. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: Εκκίνηση Δημαρχείο – Μητροπόλεως (προς τα πάνω) στροφή δεξιά Ζωγιοπούλου έως την πλατεία Πλατάνων και στροφή αριστερά στην Κεντρικής έως την Λέσχη αξιωματικών, στροφή αριστερά προς το Cafe Κριαρά (πλατεία Ωρολογίου) και μετά στροφή αριστερά στην Μητροπόλεως ? τερματισμός Δημαρχείο.

Χάρτης και υψομετρική: 1 γύρος των 1000μ της εικονιζόμενης διαδρομής

6. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά Δ?, Ε? & ΣΤ? τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

7. Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:
α) Με ηλεκτρονική υποβολή στη διεύθυνση www.sdverias.gr/registrations/filippeios-1km.

β) Το Σάββατο 7/12 από της 16:00 έως και τις 17:00 στην Γραμματεία του αγώνα που θα βρίσκεται στο ισόγειο του Δημαρχείου
Η Συμμετοχή των μαθητών του Δημοτικού θα είναι δωρεάν.
Υπεύθυνη δήλωση ότι “επιτρέπω στον γιο/κόρη μου να συμμετάσχει στον αγώνα 1χλμ και ότι το παιδί έχει εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό”  θα υπογραφεί από τον κηδεμόνα την ημέρα παραλαβής του αριθμού συμμετοχής του παιδιού του.

8. Παραλαβή αριθμών: Η παραλαβή των αριθμών των αθλητών θα γίνει το Σάββατο 7/12 στην αφετηρία (στο Δημαρχείο της Βέροιας) μεταξύ 16:00 και 17:30. Την παραλαβή των αριθμών θα την κάνουν οι γονείς.

9. Έπαθλα μαθητών: Στους τρεις πρώτους και στις τρεις πρώτες των κατηγοριών αγοριών και κοριτσιών θα δοθούν κύπελλο στον 1ο& 1η και μετάλλια στον δεύτερο-η και τρίτο-η.

Μετάλλια θα δοθούν επίσης σε όλους τους τερματίσαντες δρομείς των 1000μ.

10. Ώρα Απονομών: Οι απονομές των επάθλων για το 1χλμ θα γίνουν το Σάββατο μετά τις 19:30.

Αγώνας 500μ. μαθητών Α’, Β’, Γ’ Δημοτικού Σχολείου

1. Τόπος Εκκίνησης: Μπάσκετ Ελιάς

2. Τόπος τερματισμού: Δημαρχείο Βέροιας

3. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

4. Ώρα Εκκίνησης: 10:40 πμ

5. Διαδρομή: Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι μαθητές θα είναι: Μπάσκετ Ελιάς , οδόςΕλιάς, Μητροπόλεως και τερματισμός Δημαρχείο.

6. Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά Α? Β? & Γ? τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

7. Δηλώσεις συμμετοχής:  Την εγγραφή θα την κάνουν οι γονείς την ίδια ημέρα του αγώνα 8/12 και ώρα  9:00πμ με 10:20πμ στην Γραμματεία που θα βρίσκετε στο χώρο του Μπάσκετ της ελιάς (όχι ηλεκτρονικά γιατί δεν υπάρχει φόρμα εγγραφής για την κατηγορία αυτήν) και θα υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι επιτρέπουν την συμμετοχή του παιδιού τους και με βάση το ιατρικό του ιστορικό δεν διατρέχει κανένα πρόβλημα για την υγεία του

8. Έπαθλα μαθητών:  Όλοι οι συμμετέχοντες μικροί μαθητές θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο. Δεν θα υπάρξει ξεχωριστή βράβευση νικητών γιατί ο αγώνας έχει χαρακτήρα καθαρής συμμετοχής σε μία αθλητική γιορτή και όχι ανταγωνιστικό χαρακτήρα όπως στις παραπάνω ηλικιακές κατηγορίες.

Αφήστε μια απάντηση