Οδηγίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Αγαπητοί Γονείς. Σύμφωνα με τις νέες οδηγίες του ΥΠΑΙΘ θα υλοποιηθεί και σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση με την δημιουργία ψηφιακών τάξεων με τις οποίες σε προκαθορισμένο χρόνο, οι μαθητές θα έρχονται ζωντανά μέσω ειδικής πλατφόρμας (διαφορετικής από της ασύγχρονης που έχουμε) σε επικοινωνία με τους εκπαιδευτικούς.

 1. Μέσα στην εβδομάδα θα λάβατε μήνυμα με σύνδεσμο (λινκ) πρόσκλησης για συμμετοχή όπου θα υπάρχουν και οδηγίες για τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιείται.

2. Για την καλύτερη προετοιμασία της σχολικής μονάδας και για την επιτυχή υλοποίηση του εγχειρήματος θα πρέπει να γνωρίζουμε την υποδομή που διαθέτετε. Σκοπός μας είναι να βρούμε όλες τις λύσεις ώστε να μην αποκλειστεί κανένας μαθητής. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε θερμά όσοι γονείς δεν ανταποκριθήκατε ακόμα στα στοιχεία που σας ζητήσαμε σχετικά με τον εξοπλισμό που διαθέτετε, να διαθέσετε ένα λεπτό από τον πολύτιμο χρόνο σας και να μας τα στείλετε ηλεκτρονικά στο email του σχολείου. Σχετικές πληροφορίες και διευκρινήσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας Ευχαριστούμε πολύ για την έως τώρα ανταπόκριση σας.

Αφήστε μια απάντηση