Eπαναλειτουργία των σχολείων από τη Δευτέρα 1-6-2020

Ενόψει της επαναλειτουργίας των σχολείων από τη Δευτέρα 1-6-2020 σας ενημερώνουμε ότι:

1. Με την έναρξη δεν θα λειτουργήσουν το ολοήμερο αλλά μόνο  ο πρωινός κύκλος.

2. Τάξεις,  τμήματα τάξεων με περισσότερους των (15) μαθητών, χωρίζονται κατά αλφαβητική σειρά.

3. Κατά την προσέλευση – αποχώρηση στη σχολική μονάδα, δεν πραγματοποιείται η συγκέντρωση μαθητών στον προαύλιο χώρο,  η καθιερωμένη διαδικασία πραγματοποιείται εντός των αιθουσών.

4. Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός μαθητών ανά σχολική αίθουσα ορίζεται στους 15 εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις  (αποστάσεις μεταξύ των μαθητών 1,5 μέτρα).

Σημείωση:

Α) Ένα κάποιοι γονείς έχουν παιδιά που φοιτούν σε άλλες βαθμίδες εκπαίδευσης και δημιουργείται πρόβλημα στον οικογενειακό προγραμματισμό (άδειες ειδικού σκοπού κτλ) παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την σχολική μονάδα (τηλεφωνικά 2331042132 ή ηλεκτρονικά mail@3dim-makroch.ima.sch.gr), ώστε να ληφθεί υπόψη κατά εξαίρεση προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Β) Παρακαλούμε ενημερώστε μας  αν για τους παρακάτω λόγους δεν προσέλθει μαθητής/τρια με την επανέναρξη υποβάλλοντας  υπεύθυνη δήλωση. Στις υπεύθυνες δηλώσεις αυτές θα αναφέρεται η περίπτωση η οποία συντρέχει: “το τέκνο μου ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19” ή “έχω άτομο στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί”

Για τον χωρισμό των τμημάτων και από Δευτέρα 1/6/2020 οι μαθητές των Α΄, Β΄, και Γ΄ τάξεων θα έρχονται όλοι κανονικά και κάθε μέρα. Οι μαθητές της Δ΄ τάξης και μέχρι τα αρχικά επιθέτου ΜΑΤΕ??, της Ε΄ τάξης και μέχρι τα αρχικά ΜΑΤΕ?. και της ΣΤ΄ τάξης μέχρι και τα αρχικά επιθέτου  ΚΟΛΕ? θα αποτελέσουν το 1ο υπό-τμήμα και οι υπόλοιποι το 2ο υπό-τμήμα. Έτσι  Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή θα πηγαίνει σχολείο το 1ο υπό-τμήμα και Τρίτη – Πέμπτη το άλλο μισό (2ο υπό-τμήμα), ενώ την επόμενη εβδομάδα θα γίνεται το αντίστροφο.

Για την ενημέρωση σας,  παρακολουθείτε  την σελίδα του σχολείου: http://3dim-makroch.ima.sch.gr 

Ο Διευθυντής

Κλήμαντος Παπαδόπουλος

Αφήστε μια απάντηση