Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή  27/10/2017, τα παιδιά θα προσέλθουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ στο σχολείο (μέχρι τις 8:15 π.μ.) και θα σχολάσουν 10:00 π.μ. . Η γιορτή θα λάβει χώρα στη μεγάλη αίθουσα και θα πραγματοποιηθεί από τις 8:45 έως τις 10:00. Με τη λήξη της τα παιδιά θα σχολάσουν, οπότε παρακαλούμε όπως φροντίσετε για την έγκαιρη και ασφαλή παραλαβή τους.

 

Εκδρομή στο οινοποιείο VAENI και στο Α. Ζερβοχώρι

Το σχολείο μας την Πέμπτη 19/10/2017 , πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο οινοποιείο  VAENI       Νάουσας και στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ανω Ζερβοχωρίου.

[SLGF id=3696]

 

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ανακοίνωση

Το Σάββατο 14/10/2017 και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου με θέμα ημερήσιας διάταξης τον απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ του συλλόγου και την εκλογή του νέου ΔΣ για το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  του σχολείου μας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας.

Το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Μακροχωρίου

 

Πανελλήνια ημέρα Αθλητισμού

Τη Δευτέρα 2-10-2017 στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας ημέρας Αθλητισμού, το σχολείο μας πραγματοποίησε αθλητικές δραστηριότητες στον αύλειο χώρο του. Μετά τις τρεις πρώτες ώρες, όπου υλοποιήθηκαν δραστηριότητες σχετικές με το αθλητικό και ολυμπιακό ιδεώδες μέσα στις αίθουσες, ακολούθησαν με τη συμμετοχή όλων των τάξεων αθλοπαιδιές και τέλος αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.