ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Αναχώρηση το πρωί στις 8:30 από το Μακροχώρι (Βενζινάδικο Λίλια).

Περνώντας τον Πολύμυλο (μέσω Εγνατίας οδού) θα κάνουμε την πρώτη ολιγόλεπτη στάση μας έξω από τα Γρεβενά.

Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας φτάνουμε στο μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Βρέλλη, όπου και θα ξεναγηθούμε από τους υπεύθυνους του χώρου.

«Σα φόρο τιμής, αγάπης και πίστης, στους ανώνυμους και επώνυμους ήρωές  μας, έφτιαξα τούτο το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας με κέρινα ομοιώματα, στο χωριό Μπιζάνι Ιωαννίνων.
Θέλω να κάνω Ιστορική Αγωγή, μνήμη Ιερή όλων των ηρωικών μορφών και γεγονότων που έζησαν μέσα μου.» Λόγια του δημιουργού  Παύλου Βρέλλη

Επόμενος προορισμός η πόλη των Ιωαννίνων.

Άφιξη κοντά στην λίμνη όπου και θα αποβιβαστούμε από το λεωφορείο.

Χρόνος ελεύθερος για τους εκδρομείς για βόλτα εξ? ιδίων στο νησάκι της κυρά- Φροσύνης, γεύμα ή και καφέ.

Το απόγευμα αναχωρούμε για τον παραδοσιακό οικισμό του Μετσόβου. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα και καφέ στη γραφική πλατεία του χωριού.

Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας και μέσω Γρεβενών και Πολυμύλου άφιξη το βραδάκι στο Μακροχώρι, περίπου 21:00- 21:30.

Εκ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Eκδρομή στα Ιωάννινα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Μακροχωρίου με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους 2017-2018 διοργανώνει το Σάββατο 16-6-2018 μονοήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα.

Η εκδρομή θα έχει πολιτισμικό και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί με την οριστικοποίηση της εκδρομής. Το κόστος θα είναι 10 ευρώ κατά άτομο.

Aναβίωση εθίμων αποκριάς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018, μετά την τρίτη διδακτική ώρα (10:45) και σε συνεργασία με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας θα γίνει στην αυλή του  σχολείου μας «αναβίωση εθίμων αποκριάς».

Οι μαθητές θα σχολάσουν κανονικά και το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά.

Θα υπάρχουν εδέσματα τα οποία θα προσφέρει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Αν κάποιος δεν επιθυμεί να πάρει το παιδί του το σχετικό έδεσμα (σουβλάκι, λουκάνικο, χυμός) παρακαλούμε να το δηλώσει. Τα παιδιά μπορούν να έρθουν «ντυμένα», αλλά απαγορεύεται ρητά η χρήση κροτίδων, σκάγια, σκορδάκια, αιχμηρά αντικείμενα, κομφετί και οτιδήποτε μπορεί να προξενήσει τραυματισμό ή ρύπανση του περιβάλλοντος.

Ο Διευθυντής

Κλήμαντος Παπαδόπουλος   

Αποκριάτικο πάρτι του σχολείου μας

Ανακοίνωση

    Την Κυριακή, 11-2-2018 και ώρα 17:00, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας διοργανώνει αποκριάτικο πάρτι στο «Κρύσταλ Πάλας» στο Μακροχώρι (στον επάνω όροφο).

Σας περιμένουν εκπλήξεις, με μουσική, χορό και πολύ κέφι.

Βάλτε τα αποκριάτικά σας και ελάτε από ηλικίες 0-101 ετών.

Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ (στην τιμή συμπεριλαμβάνεται καφές ή αναψυκτικό)

Ο Διευθυντής

Εκλογές του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ανακοίνωση

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ανακοίνωση

Την Παρασκευή 3/11/2017 και ώρα 18:30 θα συνεδριάσει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου με θέμα ημερήσιας διάταξης τον απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ του συλλόγου και την ενημέρωση του  συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του σχολείου μας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας.

Εκ μέρους του Διευθυντή και του

απερχόμενου ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

του 3ου ΔΣ Μακροχωρίου

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Ανακοίνωση

Το Σάββατο 14/10/2017 και ώρα 18:00 θα συνεδριάσει ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μακροχωρίου με θέμα ημερήσιας διάταξης τον απολογισμό του απερχόμενου ΔΣ του συλλόγου και την εκλογή του νέου ΔΣ για το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων  του σχολείου μας. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη. Παρακαλούμε για τη συνεργασία σας.

Το απερχόμενο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Μακροχωρίου